images/iacf2.jpg

Безплатна консултация и оглед в София

ОБАДИ СЕ СЕГА - 0888931565
75%

Гладка интериорна врата

Цени от 450 лв. /крайна цена с монтаж/
Гладка интериорна HDF врата колекция SIDE с покритие боя. Включена каса, обков, транспорт на територията на гр. София, монтаж и 5 години гаранция – 450.00 лв. Този тип врати позволяват избор от широка гама цветове(по кодировката RAL). HDF интериорните врати са устойчиви и придават модерно, дизайнерско излъчване на стаята.
Виж още
35%

Интериорна врата със стъкло

Цена: 500,00 лв. /крайна цена с монтаж/
Интериорна врата със стъкло тип прозоречна и покритие от естествен фурнир. Включена каса, обков, транспорт и монтаж на територията на гр. София и 5 години гаранция – 500.00 лв. Интериорните врати със стъкло дават възможност за свободно преминаване на дневна светлина от помещение в помещение и са добро решение за всеки интериор. Богатият избор от естествени фурнири дава възможност за идеално напасване на вратите към съществуващата мебелировка и обзавеждане на жилището.Въпреки, че стъклото оскъпява вратата позитивите от подобна врата в дома са много.
Виж още

Безплатна консултация и оглед в София ...

КОИ СМЕ НИЕ
От колко години сме в бранша?

Какво отличава Гарден Стил от другите фирми?

Гарден Стил е в бранша от повече от 10 години.

Фирмата ни разполага с производствен цех за производство на врати - изработват се по индивидуални размери, по поръчка и според конкретните особености на клиента. Опитът ни на българския пазар за продуктите и услугите, които предлагаме, гарантира професионализъм, коректно отношение към клиента и винаги прецизeн монтаж.

Какво ще получи клиентът ако вземе врата от Гарден Стил?

Освен качество, нужните умения и професионализъм, в Гарден Стил прилагаме техники и използваме материали, които гарантират отлично качество и надеждност на всяка направена от нас врата. Затова гаранцията за здравина за вратите на Гардън Стил е 5 години.
Прочети още